SALARII polițiști 2020 și PENSII. Anunțurile momentului

Christian Ciocan FOTO AGERPRES
Christian Ciocan FOTO AGERPRES

FSDPR a făcut mai multe anunțuri, unul dintre ele fiind legat de salariile polițiștilor.

Biroul de presă al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România "Alexandru Ioan Cuza" precizează că, „în urma întâlnirii pe care președintele FSDPR "Alexandru Ioan Cuza", colonel (r) Ionel Babuș a avut-o cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne, liderul polițiștilor a fost ferm asigurat cu privire la următoarele:

1. Toate drepturile lucrătorilor din poliție vor fi respectate și aduse la zi, începând cu luna Ianuarie 2020.

2. Salariile polițiștilor vor fi plătite respectându-se legea salarizării aflată in vigoare, acest lucru garantând creșterile prevăzute pentru anul 2020 și următorii.

3. Nu va fi modificată legea privind pensiile polițiștilor, pe cale de cosecinta ieșirile anticipate din sistem nefiind justificate.”

„Federatia Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România "Alexandru Ioan Cuza" - parte a Blocului Național Sindical - reafirmă statutul său de vârf de lance a mișccării sindicale din Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel, Federatia Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România "Alexandru Ioan Cuza" va continua sa ofere sprijin ministrului Marcel Vela pentru asigurarea respectării drepturilor polițiștilor români, ale familiiilor acestora, pentru respectarea demnității umane și a libertăților fundamentale ale cetățenilor”, se preciează într-un comunicat semnat de Directorul de Comunicare și Purtătorul de Cuvânt al F.S.D.P.R, Comisar- șef de poliție Christian Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel