Urmărește emisiunea live


S-a dat startul la cel mai mare concurs de arte pentru liceeni. Toate detaliile

Este in plina desfasurare editia a 15-a a celui mai mare concurs de arte - LicArt, coordonat de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu.

Asta inseamna ca, daca esti licean, iti place sa faci fotografii sau scrii poezii, locul tau e la Festivalul National de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie sa intri imediat pe www.licart.ro si sa te inscrii. Motive ar fi destule. Am putea incepe cu premiile, cele mai mari acordate in Romania, la astfel de competitii (ele vor ajunge si anul acesta la 15.000 de lei). Si cu numarul de participanti. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut si apreciat pentru talentul tau. Plus ca site-ul concursului si pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Sa continuam cu posibilitatea de a interactiona cu tineri din toata tara si cu sansa de a merge in cea mai tare Tabara de Creatie! Da, pentru ca toti finalistii merg o saptamana la munte, la work-shop-uri si distractie! Si, foarte important, poti fi remarcat de una dintre personalitatile marcante din domeniile fotografic si literar care sprijina acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemneaza castigatorii.

In primele 8 saptamani ale concursului s-au inscris peste 1000 de liceeni. Pana acum au fost desemnati semifinalisti 85 dintre ei. Aici si aici gasiti creatiile lor care merg mai departe spre finala! Dar si tu ai sansa ta sa ajungi acolo! Mai ai 7 saptamani la dispozitie sa iti inscrii in concurs fotografiile si poeziile!

[citeste si]

E timpul sa incurajam frumosul din tineri!

Prin toate componentele sale, concurs si comunitate, LicArt ramane, in aceasta perioada dificila pentru cultura si arta, printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi. Asa ca nu intarzia sa devii licartist, inscriindu-te in cea mai tare competitie de la noi, la una sau la ambele sectiuni – poezie si fotografie (cu categoriile alb-negru, portret si diverse).

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasa, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Ministerul Tineretului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel