S-a aflat cine sunt soții din Timiș care s-au sinucis împreună. El era preot, ea asistentă medicală. Motivul pentru care au recurs la acest gest

S-a aflat cine sunt soții din Timiș care s-au sinucis împreună. El e preot, ea asistentă medicală. Motivul pentru care au recurs la acest gest / Foto: Captură video Pro Tv
S-a aflat cine sunt soții din Timiș care s-au sinucis împreună. El e preot, ea asistentă medicală. Motivul pentru care au recurs la acest gest / Foto: Captură video Pro Tv

Un preot și soția lui, asistență medicală, s-au sinucis.

Doi soţi din satul Sculia, care aparţine de oraşul Gătaia, din judeţul Timiş, au fost găsiţi spânzurați într-o anexă a locuinţei lor. Toate indiciile vorbesc despre o sinucidere, iar cei doi au lăsat şi un bilet de adio, în care anunţau că sunt depresivi, transmite Pro Tv. Ulterior s-a aflat și cine sunt, de fapt, cei doi soți.

Bărbatul de 59 de ani era preot reformat, iar soţia lui de 53 de ani era asistentă medicală la cabinetul stomatologic din localitate. Cel care i-a găsit a fost chiar medicul stomatolog. Acesta era îngrijorat că asistenta nu a mai ajuns la cabinet, așa că a mers la locuința lor. Se pare că luni noapte au decis să își pună capăt zilelor, împreună. Potrivit unor surse, ar fi lăsat în urmă un bilet de adio, în care spuneau că sunt măcinați de depresie și că nu mai fac față greutăților. Conform procedurilor, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

VEZI ȘI: Doi soți din Timiș s-au sinucis

”Azi, în jurul orei 09:10, poliţiştii oraşului Gătaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiţi decedaţi la locuinţa de domiciliu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soţi fiind găsiţi spânzuraţi într-o anexă a casei”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Val de crime și sinucideri în România. Psihologul Radu Leca, despre cazul din Timișoara: Răzbunare stilizată și strategică

Psihologul Radu Leca a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre mai multe crime și sinucideri care au avut loc în România în aceste zile, printre care și cazul de la Timișoara, acolo unde o mamă s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai săi.

Potrivit Antena 3, două persoane, soț și soție, au fost găsite decedate în casă, în localitatea Sărmaș. Scena macabră a fost descoperită în cursul zilei de ieri, 1 mai.  Un apel la 112 a anunțat faptul că într-o locuință din localitatea Sărmaș, județul Harghita, un soț și soția acestuia, în vârstă de 61 respectiv 58 de ani, au fost găsiți decedați în propria locuință. 

De asemenea, aseară, două persoane au fost găsite decedate într-un apartament din Sectorul 3, ambele prezentând urme de violenţă. În acest al doilea caz a fost vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani și o femeie de 52 de ani., conform România TV. Vezi ce a spus psihologul AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel