Doi soți din Timiș s-au sinucis. Au lăsat un mesaj potrivit căruia erau depresivi

Foto Pexels
Foto Pexels

Un cuplu din Timiș s-a sinucis.

Doi soți de 59 și 53 de ani din Timiș au fost găsiți morți în casă. Cei doi s-au spânzurat, după ce au scris un mesaj în care anunțau că sunt depresivi.

Polițiștii orașului Gătaia, județul Timiș, au fost sesizați, marți, 3 mai, că un bărbat de 59 de ani și o femeie de 53 de ani au fost găsiți morți în locuința lor.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că sesizarea se confirmă, cei doi soți fiind găsiți spânzurați într-o anexă a casei.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Surse locale citate de Mediafax declară că cei doi au lăsat un mesaj potrivit căruia erau depresivi.

Citește și / Polițistul care a lovit două fetițe cu mașina circula cu 88 km/oră

Poliţistul care a lovit mortal cu maşina o fetiţă aflată pe trecerea de pietoni din Sectorul 1 şi i-a rănit grav prietena circula cu 88 km/oră.

Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia Raisei, fetiţa care a murit în accident, susține că, potrivit raportului final, polițistul a circulat cu 88 km/h când a accidentat fetițele pe trecerea de pietoni.

„Neatenția, ignorarea semnelor de circulație și viteza excesivă, toate cuprinse în culpa polițistului. Se mai arată că mașina MAI era corespunzătoare din punct de vedere tehnic”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Accidentul a fost pe 13 ianuarie, cele două fetițe au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. În mașina poliției era un singur poliţist.

Citește și / A murit și fetița femeii care s-a aruncat de la etaj în Timișoara

Atât fetița, cât și băiețelul femeii care s-a aruncat de la etaj, marți, cu copiii în brațe, în Timișoara, au murit.

Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați că pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara au fost găsite trei persoane în stare de inconștiență.

Aceștia au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu zece etaje împreună cu cei doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului, informează Poliția Timiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel