România Ta, televiziunea lui Honorius Prigoană, a rămas fără licenţă

hon
hon

La nici un an de la lansarea în spaţiul media, CNA a retras, astăzi, licenţa audiovizuală a televiziunii de ştiri România Ta, deţinută de Honorius Prigoană, fapt care echivalează cu desfiinţarea postului.

Pe 12 octombrie 2010, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat o licenţă audiovizuală prin satelit, pentru televiziunea de ştiri România Ta, societăţii Univers Media SRL, al cărei asociat unic este Honorius Prigoană. Atunci, Honorius Prigoană a fost susţinut de tatăl lui, deputatul PDL Silviu Prigoană, care s-a prezentat drept consultant al televiziunii.

După numai patru luni, pe 15 aprilie, societatea care opera licenţa România Ta a solicitat şi primit aprobarea CNA de întrerupere a emisiei pentru o perioadă de 90 de zile, din cauza unor "probleme tehnice". Termenul de întrerupere a emisiei acordat de CNA a expirat însă pe 13 iulie, Univers Media SRL solicitând Consiliului retragerea licenţei audiovizuale pentru televiziunea România Ta, precizând că nu vor mai relua emisia postului, scrie Adevărul.

Honorius Prigoană a declarat pentru Mediafax că a ales să nu mai continue România ta pentru că "între timp, am considerat că proiectul nu mai este oportun".  "Sunt cinci televiziuni de ştiri, nu cred că mai e loc de încă o televiziune de ştiri", a mai spus Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel