România, spre faliment? Andrei Caramitru: Vom interveni dur

Andrei Caramitru/ foto Agerpres
Andrei Caramitru/ foto Agerpres

Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna, a scris pe pagina sa de Facebook ce măsuri va lua USR atunci când va ajunge la guvernare pentru salvarea României de la faliment. Caramitru spune că trebuie luate măsuri imediate împotriva bugetarilor angajaţi pe relaţii, nu pe cunoştinţe şi capacitate de muncă. 

"Realitatea este deja cruntă. Nu mai sunt bani. De exemplu - bugetul teatrelor pentru spectacole (totul mai putin salariile personalului) a fost tăiat cu 70% peste noapte. Oana Pelea de exemplu nu e plătită de luni de zile. Angajații Academiei Române sunt trimisi o săptămâna in concediu fără plată. Așa va fi peste tot. Bugetarii vor fi primii loviți și după noi toți. Dar nu o sa vedeți vreo tăiere a pensiilor speciale, a amantelor de 23 de ani puse in funcții de conducere, a banilor aruncati spre TelDrumurile lor. Vom intra intr-o spirala cumplită.

Când vom veni la guvernare va trebui sa intervenim dur. Pensiile speciale - tăiate. Amantele, sinecurile și politrucii bugetari - dați afara (nu cei care sunt cinstiti și muncesc corect la stat - ei vor fi promovați). Jandarmeria - restructurată masiv. Conductele de bani corupti (in special PNDL) - tăiate", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook. 

Şi Rareş Bogdan a avut un mesaj similar după ce PNL a câştigat alegerile europarlamentare, mesaj pentru care a fost criticat intens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel