ROMÂNIA, pe harta turismului. Claudia Țapardel, europarlamentară PSD, organizează un eveniment mondial

Eurodeputata Claudia Țapardel, copreședintă a Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului din Parlamentul European, în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului, organizează astăzi, la Madrid, Conferința la nivel înalt Connecting Europe through Innovation, parte dintr-o serie de inițiative dedicate promovării Anului Internațional al Turismului Sustenabil.

La eveniment vor participa miniștrii ai turismului din Europa, reprezentanți ai Comisiei Europene și ai Parlamentului European, precum și ai mai multor organizații și companii europene din domeniu, cu scopul de a discuta despre aportul tehnologiei la îmbunătățirea serviciilor de turism și transport în era digitală. Din partea României, noul Ministru al Turismului Mircea Dobre va discuta despre oportunitatea elaborării unei strategii naționale pentru turism, susținerea antreprenorialului și dezvoltarea de parteneriate cu țările vecine.

[citeste si]

”Pentru transporturile și turismul din Europa, viitorul este acum.” declară Claudia Țapardel, care este membră în Comisia pentru Transporturi și Turism a Parlamentului European.

”Avansul tehnologic a revoluționat tot ceea ține de modul în care călătorim, de la alegerea destinațiilor și a opțiunilor de transport până la modalitățile de plată. Călătorul din ziua de azi este un excelent cunoscător și utilizator al tehnologiilor moderne, este mai pretențios ca oricând și se așteaptă ca totul să fie la o distanță de un singur click. Pe măsură ce avansăm spre o societate care pune accentul pe conectivitate și pe nevoile individuale ale consumatorilor, Uniunea Europeană trebuie să creeze condițiile pentru o Piață Digitală Unică perfect funcțională și să încurajeze inovația. În acest scop, Parlamentul European face eforturi de a găsi soluții inteligente pentru a crea o Europă cu adevărat integrată și conectată.” a transmis europarlamentara PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel