EXCLUSIV  Roata Mare, investiţie controversată în Sectorul 2. Dan Cristian Popescu: Generează şi acum pierderi

Mihai Ciobanu / 11 aug 2019 / 16:20 Salveaza PDF Comentarii
Roata Mare
Descriere foto: Roata Mare

Într-un interviu acordat DC News, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a vorbit despre o investiţie care, potrivit declaraţiilor sale, aduce pierderi administraţiei publice locale. 

Dan Cristian Popescu a vorbit, în cadrul interviului, despre Parcul de agrement Tei, o investiţie realizată, cu fonduri locale, guvernamentale şi europene. Viceprimarul a declarat că proiectul nu este unul profitabil pentru administraţie, veniturile realizate acolo nereuşind să acopere costurile. 

"E o investiţie destul de proastă care generează pierderi şi acum. O parte din banii investiţi în proiect au fost bani europeni şi noi suntem obligaţi să ţinem cinci ani de zile întregul parc. Vin oameni, dar nu atât de mulţi încât să acopere costurile. Noi trebuie să avem acolo 40 şi ceva de angajaţi, aşa a fost făcut SF-ul şi noi trebuie să-i ţinem acolo; fiind bani europeni, nu poţi să modifici nimic. Au fost, în total, investiţi acolo 64 de milioane de lei", a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

VIDEO: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27