Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Rezultate referendum 2018. Cititoare DC News: Am votat frustrați și tensionați

O cititoare ne-a transmis, pe adresa redacției, un mesaj prin care a relatat ce a pățit ca votant la referendumul pentru redefinirea familiei.

”Boicot incepand cu organizarea! Locuim in Popesti-Leordeni (Ilfov). Ne-am deplasat trei membri ai familiei noastre la 50 metri de casa noastra unde a fost deschis un nou centru de votare (spre bucuria noastra). Am aflat, cu stupoare, ca nu suntem pe liste, ca acolo sunt arondati locuitori ai unor strazi indepartate si am fost indrumati spre Oratoriu (distanta de aproximativ 1,5 km).

Nici acolo nu figuram pe liste, desi in precedentele situatii in care a trebuit sa votam, acolo ne-am exercitat dreptul cetatenesc. Ni s-a indicat o alta adresa, a 3-a, pe strada Agnes, la parterul unui bloc. In sfarsit, acolo am aflat ca locuitorii acelui bloc au fost nevoiti sa voteze la Oratoriu...(???!!!!) Am votat frustrati, tensionati, obositi si neintelegand pana unde poate fi impinsa bataia de joc fata de OAMENI. Sperante?”, a fost mesajul pe care cititoarea ni l-a transmis pe adresa redacției DC News.

Până la ora 16,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 15,21% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central (BEC).

Numărul total al persoanelor care s-au prezentat la vot până la ora 16,00 este de 2.781.918, dintre care în mediul urban au votat 1.426.989, iar în mediul rural - 1.354.929.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel