REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE: Klaus Iohannis, dezvăluiri despre soția sa: Știe foarte bine...

Klaus Iohannis dezvăluie cum se va comporta soția sa, Carmen Iohannis, în calitate de primă doamnă a României.

Întrebat, la Digi 24, cum se va comporta soția sa dacă va deveni președintele României, liderul liberal Klaus Iohannis a declarat ferm: „Ca o primă doamnă, va fi alături de mine, va avea și apariții publice. Va fi o prima doamnă".

Totodată, candidatul ACL la Președinția României a explicat și că soția sa, Carmen, deși îl susține, a avut o apariție discretă în această campanie electorală: "Asta este opțiunea mea, avem exemple și din lume unde politicienii vin cu toată familia în campanie, alții vin singuri. Eu nu vreau să-mi aduc toată viața privată în campanie, au făcut-o alții", a mai spus Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ion Cristoiu, replică pentru cei care îl critică că nu susține mitingurile anti-Ponta

Liderul PNL a dezvăluit și rolul pe care Carmen Iohannis l-a jucat la Sibiu, precizând că soția sa nu numai că știe foarte bine când să participe la evenimentele publice, ci și că nu are nimic a-i repoșa pentru modul în care se prezintă.

„La Sibiu a apărut, nu des, dar a apărut la evenimente publice, alături de mine. La teatru, la concerte, festivaluri, la recepții de rang foarte înalt. Bunăoară, când a venit Regele Belgiei cu Regina și am avut o recepție mare și frumoasă evident că m-a însoțit. Când a venit Marele Duce de Luxemburg, m-a însoțit. Știe foarte bine când este cazul să participe la evenimentele publice și pot să vă spun că are o prestație excepțională când o face", a spus Klaus Iohannis.

De asemenea, Klaus Iohannis a dat asigurări că soția sa va fi în continuare o prezență discretă. „Nu va fi zilnic la TV alături de mine, nu este stilul nostru. Până la urmă așa am hotărât împreună să parcurgem anii de politică", a explicat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel