Revoluție la Adevărul Holding: Adrian şi Adriana Halpert părăsesc trustul lui Patriciu

Adriana Halpert
Adriana Halpert

Adriana Halpert, redactor şef Forbes şi şeful Diviziei business, şi-a dat demisia de la Adevărul Holding, după o discuţie cu directorul general Peter Imre. De asemenea, Adrian Halpert, director editorial Adevărul Holding, a demisionat şi el.

redactieDeşi încă nu se cunosc motivele care i-au determinat pe cei doi să demisioneze, se pare că decizia este irevocabilă.

Adriana Halpert a venit la Adevărul în martie 2006, când ziarul încă nu fusese cumpărat de Dinu Patriciu, ca şef al departamentului economic. A iniţiat discuţiile pentru aducerea Forbes în România, lucru care avea să se concretizeze doi ani mai târziu, în toamna lui 2008. De atunci, a condus proiectul editorial în România.

Adrian Halpert a preluat conducerea editorială a Adevărul Holding în noiembrie 2006.

Demisia Adrianei Halpert vine la doar câteva zile după ce Carmen Eberhat, şefa revistelor din Adevărul Holding, a decis să părăsească compania, declarând că motivul îl constituie lucrăturile, omisiunile voite și deciziile luate pe ascuns. De asemenea, în luna aprilie a acestui an, a părăsit trustul fostul director general al trustului, Răzvan Cornețeanu, în locul căruia a fost numit Peter Imre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel