Revolta lui Tudor Ionescu (Tudy): Am decis să mă întorc

Tudor Ionescu, cunoscut opiniei publice drept Tudy, a demisionat din funcția de viceprimar al Capitalei după valul de critici primite.

Cârcotașii s-au ațăgat de un episod nefericit petrecut în urmă cu vreo șase ani pentru a reuși să-l debarce. Până la urmă, Tudor Ionescu a decis să demisioneze pentru a nu periclita imaginea ALDE. În context, el a transmis o scrisoare către oamenii care l-au susținut în această perioadă.

Dragi prieteni,

Seara aceasta va fi seara în care majoritatea dintre noi ne vom duce la somn gândindu-ne la ce am devenit, ceea ce am depășit și ce mai avem de depășit. Noaptea în care ar trebui să ne eliberăm de visele cele vechi și să ne gândim la unele mai mari. Uneori, acestea par prea mari. Dar nimic nu este prea mare pentru imaginația umană. De ce, mă întrebați ? Pentru că niciun pas către visul vostru nu poate fi prea mic.

"În viață nu contează cât de tare lovești. Contează cât de mult poți să fii lovit și să mergi mai departe. Cât poți să duci și să mergi mai departe. Așa se ‪#‎căștigă‬."

Sunt membru al Alianței Liberalilor și Democratilor - ‪#‎ALDE‬ din momentul înfiinţării acesteia, cu peste un an în urmă. Am venit în partid nu numai cu o formaţie academică consistentă, fiind absolvent al ciclurilor de licenţă şi master de la ULB - Université libre de Bruxelles, o universitate competitivă și exigentă la nivel european, dar şi cu o expertiză politică, acumulată în ani ca stagiar al unor membri ai Parlamentului European.

Minoritar într-un val de tineri care pleacă din ‪#‎România‬ în căutarea unui trai mai bun, am decis să mă întorc, să mă implic să construiesc o viață mai bună în ‪#‎societatea‬ românească.

Ca ‪#‎liberal‬, cred atât în separarea sferei ‪#‎publice‬ de cea ‪#‎privată‬, cât şi în faptul că judecata politică trebuie să aibă loc în zona politicului, luând în calcul exclusiv elemente de ordin ‪#‎politic‬. Un episod de viaţă privată din trecutul meu, o greșeală, un episod ce nu a devenit cunoscut decât prin indiscreţia altora şi care nu a produs nici un fel de prejudicii unor terţi nu poate și nu trebuie transformat într-un obstacol în calea unei cariere publice. Aceasta nu se cuvine măsurată decât prin rezultate ei publice. Nu cred că într-o societate liberă şi democratică cineva poate fi stigmatizat definitiv şi descalificat de la orice funcţie publică din pricina unei întâmplări din sfera intimă.

[citeste si]

Cu toții greșim în viață, dar greșelile au puterea de a ne transforma în cineva mai ‪#‎bun‬ decât eram înainte. Nu modul în care greșim ne definește, ci modul în care corectăm greșelile noastre. Greșeala este un bun profesor. Iar uneori, oameni buni fac alegeri proaste. Dar asta nu înseamnă că acei oameni sunt răi.

‪#‎Visul‬ meu este acela de a progresa prin dezvoltarea societății care mă încojoară și nu mă voi opri ‪#‎niciodată‬ din construcția sa. Nu-mi doresc să fie viața mai ușoară. Dacă ar fi ușor, oricine ar putea-o face. Dar în viața poți să-ți trăiești visele, sau poți să-ți trăiești temerile. Gândiți-vă cum ar fi viața voastră dacă ați decide că nu veți lăsa temerile să vă oprească din realizarea viselor voastre. Indiferent de funcția pe care o voi ocupa acum sau în viitor, voi construi acest vis, pentru că dacă ceva este ‪#‎important‬ pentru noi, vom găsi o cale. Dacă nu, vom găsi o scuză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel