EXCLUSIV  REVOCARE Lazăr. Tăriceanu: I-am cerut lui Iohannis. E complice cu el

Loredana Brumă / 11 apr 2019 / 14:35 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit la interviurile DC News despre refuzul preşedintelui Iohannis de a-l revoca din funcţia de procuror general pe Augustin Lazăr. 

I-am cerut preşedintelui, domnule, te declari tot timpul că eşti anticomunist, păi atunci cel mai natural gest ar fi să-l revoci pe acest procuror care a fost unealta regimului comunist. Dacă nu-l revoci, atunci înseamnă că eşti complice cu el. Eu nu vreau să ne ducem să stăm la o discuţie cu cineva care este complice cu cei care au făcut aceste orori în perioada comunistă. Nu avem ce să discutăm, îmi pare foarte rău. Înseamnă că e numai o consultare ca să arunci praf în ochi opiniei publice şi nu mi s-a părut util", a spus Tăriceanu la DC News. 

"Am anumite semne de întrebare"

 

Şeful Senatului precizează totodată că are anumite bănuieli în ceea ce priveşte refuzul preşedintelui de a-l revoca pe Augustin Lazăr.

"Am anumite semne de întrebare. Faptul că Augustin Lazăr este cel care a ţinut în sertar şi a închis toate dosarele de anchetă la adresa preşedintelui şi a soţiei preşedintelui ridică semne de întrebare legitime în legătură cu această tăcere. Preşedintele dacă vrea să le demonstreze românilor că nu are nimic de ascuns, că Lazăr nu este folosit ca un scut de protecţie a sa împotriva unor acţiuni ale Justiţiei, ar trebui să-l elibereze pe Lazăr din funcţie", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu la interviurile DC News. 

Răspunsul complet în video de mai jos.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25