Restructurări la PRO Sport. Deocamdată, corectura

Cotidianul Pro Sport a luat o decizie, cel puțin bizară: a renunțat la departamentul de corectură. Decizia vine după o analiză a trustului Mediafax grup care aparține lui Adrian Sârbu, din care face parte și publicația sportivă.

Boardul Mediafax grup, comppania media care aparține lui Adrian Sârbu, a început noi ajustări de personal în cadrul publicațiilor pe care le deține. Deocamdată, primul produs media care a intrat în restructurări este cotidianiul PRO Sport, care și-a informat, vineri,  echipa de la corectură că va fi disponibilizată. După cum s-a procedat și până acum cu cei concediați, aceștia vor beneficia de două salarii nete compensatorii și dreptul la șomaj, măsură ce contravine, totuși, Contractului colectiv pe ramură care a fost semnat și de compania Mediafax, acesta stipulând foarte clar că persoanele disponibilizate din ramura media trebuie să primească între trei și patru salarii compensatorii, pe lângă alte drepturi.

Potrivit unor surse  din interiorul trustului media, se discută chiar de renunțarea la ediția tipărită  a PRO Sport și trecerea acestuia numai pe online, așa cum s-a procedat și cu Gândul.

Noile restructurări din trustul lui Adrian Sârbu vin după ce și în primăvara acestui an, Mediafax grup a mai renunțat la o serie de salariați, iar  Gândul a rămas numai pe online. De altlel, la puțin timp de la această decizie, majoritatea jurnaliștilor care au format echipa  Gândul au părăsit publicația pentru alte trusturi media.

Citește și:

Pro Sport va avea soarta Gândul: din toamnă, numai online. Adrian Sârbu a mai vândut 50.000 de acţiuni CME

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel