Restaurare monarhie. Discuția cu Buzatu (PSD) care poate răsturna scena politică. ”Îl vom aborda pe Iohannis”

Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Profesorul jurist Cristian Sandu, de la Grupul de Acțiune pentru Monarhie și Democrație, a relatat ce a discutat cu Dumitru Buzatu, unul dintre liderii PSD.

Cristian Sandu a spus că a rămas surprins când a auzit ce răspuns a primit de la Dumitru Buzatu. Profesorul l-a întrebat pe liderul organizației județene PSD Vaslui dacă la nivelul partidului se ia in calcul restaurarea monarhiei. Răspunsul a fost că se gândește la această variantă.

Discuție la PSD

”Vineri, 7 iunie m-am deplasat la sediul PSD pentru ca, profitind de reuniunea CEx, sa discut cu presedintele interimar Viorica Dancila, dar si cu alti oameni din conducerea partidului necesitatea restaurarii grabnice a monarhiei constitutionale! Premierul a sosit cu intirziere si a anuntat ca va raspunde la orice intrebare dupa incheierea sedintei! Timpul nu mi-a mai permis sa ramin, dar am avut o surpriza placuta din partea unui om la care nu ma asteptam!

L-am intrebat pe liderul organizatiei judetene Vaslui, dl. Dumitru Buzatu daca la nivelul partidului se ia in calcul restaurarea monarhiei! Iata care a fost raspunsul: "Avind in vedere cum a degenerat institutia prezidentiala, fara indoiala ca ne gindim la o institutie neutra politic in fruntea statului"! De notat ca profesorul Buzatu e perceput ca exponent al aripii stingiste din PSD! Cei din Grupul de Actiune pentru Monarhie si Democratie suntem decisi sa actionam cu pragmatism pentru a profita de actuala conjuncura politica! Pe 29 iunie vom face lobby chiar in Congresul PSD! Dupa care il vom aborda pe presedintele Johannis!”, a relatat Cristian Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel