Repornim România, program PSD. Graţiela Gavrilescu: M-am bucurat. Proiecte de suflet

Gratiela Gavrilescu
Gratiela Gavrilescu

Graţiela Gavrilescu apreciază programul economic prezentat de PSD, precizând că unele proiecte la care a lucrat din calitatea de ministru al Mediului au fost incluse în proiectul "Repornim România".

"M-am bucurat să constat că proiecte de suflet, pentru implementarea cărora am lucrat mult ca ministru al mediului, au fost incluse ca măsuri în Programul economic 'Repornim România', prezentat, ieri, cetățenilor și propus guvernanților de către colegii din Grupul PSD, în cadrul căruia activez ca deputat umanist PPU-SL.

Este vorba despre dublarea bugetului programului Rabla Clasic și directionarea programului Rabla Plus catre achizitiile de autoturisme exclusiv românești făcute de institutiile publice și despre creșterea plafonului pentru programul Rabla pentru Electrocasnice, de la 40- la 300 milioane lei în acest an.

Le consider programe de suflet pentru că nu a fost simplu să identificăm surse de finanțare, de la an la an mai mari, pentru îmbunătățirea Rabla Rabla și Rabla Plus, astfel încât instituțiile publice să poată achiziționa și ele autoturisme nepoluante!", a scris Graţiela Gavrilescu pe Facebook.

"Rabla Electrocasnice înseamnă enorm pentru mine!"

"Și știți cât am susținut ca acestea să fie fabricate aici, la noi, iar producătorii să își extindă activitatea cu linii de asamblare noi...

Iar Rabla Electrocasnice, programul pe care eu l-am gândit, l-am lansat și l-am promovat, personal, ca ministru al Mediului, ori de câte ori am avut ocazia, înseamnă enorm pentru mine!Am intuit că va avea un succes extraordinar, atât pentru cumpărători, cât și pentru producători și comercianți!

Am muncit mult, împreună cu specialiștii din minister, cei din AFM și reprezentanții celorlalți factori implicați, dar s-a dovedit că a meritat!
Avem producători în România! Avem fabrici în care muncesc conaționalii noștri! Avem o industrie pe orizontală, care alimentează bugetul NOSTRU național! Sunt valori, sunt pârghii, pe care, mai ales în aceste momente de criză, trebuie să le punem în valoare! Este nevoie, însă, de voință politică și solidaritate!", transmite Graţiela Gavrilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel