Replică șocantă a unui taximetrist pentru o clientă: De asta ești bolnavă de cancer...

Un taximetrist din Cluj este acuzat că s-a purtat în ultimul hal cu o clientă, care a cerut să o ducă pe o distanță scurtă.

Potrivit relatărilor clientei, bărbatul a tot bombănit pe drum nemulțumit că este obligat să preia cursă scurtă din fața Institutului de Oncologie, relatează stiridecluj.ro. La coborâre, femeia i-a dat 10 lei, fără ca taximetristul să îi dea restul, așa că i-a făcut o fotografie la numărul de înmatriculare.

"De asta ești bolnavă de cancer că vrei să faci rău", a fost reacția soferului de taxi. Cazul a fost relatat de colegii taximetristului, care au primit reclamația femeii.

"Si ne mai miram de ce... Uite de asta! Mama unui bun prieten a fost tratata cu profund dispret de un "clănțar" de la oncologie in cel mai josnic mod! (...) Personal îți transmit tie, şoferul de pe CJ 14 PVJ, sa ti fie ruşine! Stiu ca ai şoric pe obraz dar poate , cand o sa auzi de la colegi ca esti vedeta, te prinde ruşinea! Ne faci de rusine bădăranule!", scrie pe pagina Taximetrişti Cluj Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel