Urmărește emisiunea live


Relaxarea de la 1 iulie, amânată. Radu Tudor, TRANŞANT: Foarte mulţi inconştienţi...

Jurnalistul Radu Tudor a transmis un mesaj puternic celor care nu respectă regulile de distanţare şi igienă, după ce Ludovic Orban a anunţat că la 1 iulie nu vor fi anunţate noi măsuri de relaxare, ca urmare a creşterii numărului de infectări din ultimele zile. 

"Astăzi, autorităţile, la sfatul medicilor, au declarat că de la 1 iulie nu se pot adăuga noi măsuri de relaxare, pentru că din păcate numărul infectărilor creşte, numărul deceselor creşte, secţiile ATI sunt din nou pline. Există chiar oraşe care nu mai fac faţă numărului de pacienţi. Ştiu că subiectul acesta a devenit unul absolut sufocant. Ştiu că mulţi sunteţi sătui. Şi noi la fel suntem! Dar nu putem fi iresponsabili, nu putem ascunde un adevăr care se arată în faţa noastră şi pe care trebuie să avem curajul să îl privim împreună. Da, valul reinfectărilor cu coronavirus a revenit deja în România şi vreau să vă spun ceva. 

Nu relaxarea e problema. Nu faptul că ne-am dorit să mergem, să ieşim, să ne plimbăm, nu asta e problema. Problema e nerespectarea regulilor. E cea mai veche şi periculoasă meteahnă românească. Vedem foarte mulţi inconştienţi în jurul nostru, foarte mulţi indolenţi, foarte mulţi oameni needucaţi şi lipsiţi de bun simţ, care nu respectă regulile. Şi pentru cei care nu respectă regulile, suferă şi cei care le respectă. Faptul că regulile minimale nu sunt respectate în timpul relaxării a dus la apariţia unui nou val de infectări. Astăzi a fost un număr foarte mare de decese, din păcate, iar ministrul Sănătăţii a anunţat noua realitate din România", a declarat Radu Tudor la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel