Refugiile montane, posturile sezoniere şi bazele Salvamont, dotate cu dezinfectant

FOTO arhivă. Sursa: Facebook / Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont
FOTO arhivă. Sursa: Facebook / Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

Pentru ca drumeţii să fie în siguranţă şi să poată respecta regulile de igienă şi la mare înălţime, vor fi dotate refugiile montane, posturile sezoniere şi bazele Salvamont din România cu soluţie dezinfectantă.

Din Apuseni până în Făgăraş, din Bucegi până în munţii Rodnei, salvamontiştii, ajutaţi de partenerii acestui proiect şi de toţi cei care vor să le fie alături, vor începe amplasarea de dozatoare cu soluţie dezinfectantă, în cât mai multe refugii montane, posturi sezoniere şi baze Salvamont, astfel încât, odată cu revenirea pe munte, acestea, să poată fi folosite de turişti.

"Preocuparea permanentă a salvamontiştilor din întreaga ţară este prevenirea evenimentelor montane şi reducerea numărului de accidente pe munte. Muntele, cel pe care îl iubim atât de mult şi care ne atrage permanent, ne pune acum în faţa unei noi provocări, să nu răspândim între noi acest coronavirus. Haideţi, împreună, ca iubitori ai muntelui, deopotrivă drumeţi, practicanţi ai sporturilor montane şi salvamontişti să demonstrăm că muntele şi activităţile montane nu reprezintă un factor de propagare a acestui virus. Fiţi alături de Salvamont România şi partenerii săi în campaniile de reducere a numărului de accidente pe munte", spune Sabin Cornoiu, şeful Salvamont România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel