Referendum pentru redefinirea familiei. Când ar putea avea loc

Deputatul PNL Daniel Gheorghe cere șefilor celor două camere organizarea unui referendum pentru redefinirea familiei în Constituție. 

Daniel Gheorghe a solicitat acest lucru printr-o scrisoare deschisă, pentru organizarea referendumului în a doua jumătate a lunii martie, pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri „așa cum se cuvine”.

Liberalii nu sunt de acord în totalitate cu această propunere. Sunt o parte care îl susțin pe acesta, dar și o parte care se opune organizării acestui referendum. Printre susținătorii referendumului se numără președintele PNL, Ludovic Orban.

Cei de la PSD sunt de acord cu organizarea referendumului pe tema familiei. Dragnea spunea anul trecut că acesta ar trebui organizat cât mai repede.

„Propunerea mea este ca referendumul să aibă loc în a doua jumătate a lunii martie 2018, într-o perioadă care să permită o participare în număr cât mai mare. Suntem o națiune creștină și punctum. Îmi doresc foarte mult să sărbătorim Centenarul Marii Uniri așa cum se cuvine, prin consolidarea valorilor identitare care stau la baza neamului românesc!”, este mesajul liberalului Daniel Gheorghe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel