Referendum Iohannis. Rareș Bogdan, răspuns pentru președinte

Candidatul Partidului Naţional Liberal la alegerile europarlamentare din acest an, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Deva, că PNL susţine "întru-totul" demersul preşedintelui Klaus Iohannis în ceea ce priveşte referendumul pe temele justiţiei.

În opinia candidatului PNL, interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie va primi "o susţinere uriaşă" din partea românilor.

"PNL susţine întru-totul demersul preşedintelui României. Eu, personal, şi foarte mulţi dintre liderii partidului suntem extrem de încântaţi că preşedintele a luat această decizie. Este timpul pentru a arăta exact că românii nu susţin hoţia, infractorii, nu susţin corupţia, şi doresc oameni cinstiţi, doresc ca temele esenţiale să nu fie legate, în niciun caz, de apărarea infractorilor, ci cele legate de dezvoltarea economică şi de aducerea fraţilor noştri plecaţi peste graniţă. Sigur, că interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie este o chestiune extrem de serioasă şi care cred că va primi din partea românilor o susţinere uriaşă, deoarece niciunul dintre copiii românilor nu au primit educaţia de a fura atunci când vor creşte sau când sunt mici", a spus Bogdan.

Rareş Bogdan: Interzicerea ordonanţelor din domeniul judiciar, obligatoriu adoptată

În ceea ce priveşte interzicerea ordonanţelor din domeniul judiciar, candidatul PNL a afirmat că este "obligatoriu" să fie adoptată deoarece în ultimii aproape doi ani şi jumătate s-a discutat doar despre subiecte legate de justiţie, în detrimentul problematicii sociale, economice sau de investiţii.

"Cât priveşte interzicerea ordonanţelor din domeniul judiciar, aceasta, de asemenea, este obligatoriu să fie adoptată pentru că nu putem sta de doi ani şi cinci luni de zile doar pe subiecte legate de justiţie, de încălecarea justiţiei şi de scăparea unei găşti care, pur şi simplu, refuză să se gândească la problemele economice, la problemele sociale, la problemele de investiţii, la atragerea fondurilor europene şi se gândesc strict la albirea propriilor lor dosare", a mai afirmat candidatul PNL.

Candidatul PNL a fost prezent vineri la Deva, unde, în prezenţa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, a avut loc lansarea candidaţilor liberali la alegerile pentru Parlamentul European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel