Redeschidere păcănele vs biserici. Bogdan Trif: Cât de multă ticăloşie zace în PNL?

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

"Cât de multă ticăloşie zace în actualul PNL? Deschid sălile de jocuri de noroc şi ţin bisericile închise!", transmite Bogdan Trif (PSD).

"Asta după ce au deschis o serie de activităţi, inclusiv cea de "export" de sclavie, români care au ajuns mână de lucru ieftină pentru alte ţări. Nici când am fost sub ocupaţie străină nu s-a întâmplat aşa ceva. De ce să umileşti preoţii şi credincioşii? Biserica a fost şi este liantul care a ţinut neamul românesc unit! Şi, acum, o mână de nenorociţi, în frunte cu Orban şi Turcan - şefa PNL Sibiu, îşi bat joc de ea.

Am participat ieri la Hramul Bisericii din cartierul Vasile Aaron "Duminica Tuturor Sfinţilor", unde am văzut mulţimea de credincioşi! Sute de sibieni s-au adunat, în ciuda vremii urâte şi a restricţiilor aberante impuse de guvernul PNL! După Sfânta Liturghie, am stat de vorbă cu Părintele Mihai Petian, un om extraordinar de bun, care a reuşit nu doar să adune credincioşii în jurul lui, ci a reuşit să adune şi preoţii!", transmite Bogdan Trif.

Trif: Trebuie să respectam oamenii cu suflet mare



"La fiecare slujbă participă tot mai mulţi preoţi care vin cu plăcere să slujească alături de Părintele Mihai, un duhovnic cu un mare har a cărui bunătate şi dăruire către comunitate au făcut o minune!

Credinţa sa puternică a reuşit să strângă în jurul său nu doar o comunitate de credincioşi, ci să şi ridice de la zero o Biserică în inima cartierului! Lăcaşul este aproape terminat, iar comunitatea aşteaptă să îi păşească pragul! Trebuie să respectam oamenii cu suflet mare, care reuşesc să adune nu să dezbine ca alţii lumea şi să-i dea o rază de speranţă. Felicitări Părinte pentru tot ce faceţi pentru sibieni!", se arată în comunicatul PSD Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel