RECLAME SUPER BOWL 2015: Spotul pentru BMW i3, prezentat în avans - VIDEO

BMW a prezentat oficial, luni, reclama pe care o propune pentru Super Bowl 2015. Noul spot cu durata de 60 de secunde pentru automobilul electric BMW i3 va fi difuzat în timpul primului sfert al transmisiunii NBC de duminică, 1 februarie 2015.

După o pauză de patru ani, BMW revine la marele meci cu "Newfangled Idea", care îi are ca protagonişti pe Katie Couric şi Bryant Gumbel, scrie topgear.ro. Spotul se juxtapune cu faimosul clip Today Show din 1994, în care aceiaşi Katie Couric şi Bryant Gumbel au o confuzie pe tema "ce este internetul?", pentru a ajunge la Katie şi Bryant care, în 2015, sunt surprinşi de conceptul revoluţionat al modelului BMW i3.

Vezi și: Cea mai sexy reclamă la Super Bowl - VIDEO



"În 1994, oamenii nu erau încă lămuriţi cu privire la internet, o situaţie oarecum asemănătoare la cum este privită în prezent mobilitatea electrică", a declarat Trudy Hardy, vicepreşedinte de marketing al BMW of North America, care a continuat: "Mobilitatea electrică se află într-un moment important. Ne aflăm în situaţia în care se întâmplă ceva măreţ şi sperăm că prin acest spot să educăm audienţa cu privire la BMW i3 şi electromobilitate, totul într-o manieră amuzantă, care să-l implice pe telespectator".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel