Reacții aprinse după ce Vali Vijelie a cântat pe scena Conservatorului

Elena Badea / 08 iun 2016 / 21:39 Salveaza PDF Comentarii

Ultimul videoclip al manelistului Vali Vijelie, „De dorul tău", stârnește discuții aprinse și asta pentru că a fost filmat în Sala Enescu a Conservatorului, iar manelistul a fost acompaniat de studenți ai Universității de Muzică.

Rectorul Universităţii Naţionale de Muzică, Diana Moş, declară că există practica închirierii sălilor şi că în acest caz cel care a închiriat este un fost student al facultăţii care a spus că este vorba despre o piesă clasică, scrie news.ro.

Liderul Asociaţiei Studenţilor, Răzvan Apetrei, îi critică pe cei care au contribuit la situaţia creată, deşi nu are nimic împotriva melodiei interpretate de această dată de Vijelie, ci cu muzica promovată de el şi de ceilalţi manelişti.

"Consider că este o întâmplare muzicală nepotrivită", susține Răzvan Apetrei.

La rândul său, Vali Vijelie afirmă că aceia care îl acuză nu i-au ascultat piesa, că a ales Conservatorul pentru că el interpretează o melodie premiată la Festivalul San Remo şi Sala Enescu i s-a părut cea mai potrivită. Argumentul suprem: şi el are trei absolvenţi de Conservator în echipă.

“Conservatorul din Bucureşti pune la dispoziţie Sala George Enescu pentru înregistrarea ultimului hit al lui Vali Vijelie, în vreme ce la Opera Naţională Bucureşti se strâng semnături pentru ca „străinii” Johan Kobborg şi Alina Cojocaru să nu mai intre în instituţie”, “Aştept momentul când sala Ateneului va fi închiriată pentru nunţi şi botezuri”, sunt câteva dintre reacţiile de pe Facebook după apariţia clipului manelistului.

 loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.M