Reacții aprinse după ce Vali Vijelie a cântat pe scena Conservatorului

Ultimul videoclip al manelistului Vali Vijelie, „De dorul tău", stârnește discuții aprinse și asta pentru că a fost filmat în Sala Enescu a Conservatorului, iar manelistul a fost acompaniat de studenți ai Universității de Muzică.

Rectorul Universităţii Naţionale de Muzică, Diana Moş, declară că există practica închirierii sălilor şi că în acest caz cel care a închiriat este un fost student al facultăţii care a spus că este vorba despre o piesă clasică, scrie news.ro.

Liderul Asociaţiei Studenţilor, Răzvan Apetrei, îi critică pe cei care au contribuit la situaţia creată, deşi nu are nimic împotriva melodiei interpretate de această dată de Vijelie, ci cu muzica promovată de el şi de ceilalţi manelişti.

"Consider că este o întâmplare muzicală nepotrivită", susține Răzvan Apetrei.

La rândul său, Vali Vijelie afirmă că aceia care îl acuză nu i-au ascultat piesa, că a ales Conservatorul pentru că el interpretează o melodie premiată la Festivalul San Remo şi Sala Enescu i s-a părut cea mai potrivită. Argumentul suprem: şi el are trei absolvenţi de Conservator în echipă.

“Conservatorul din Bucureşti pune la dispoziţie Sala George Enescu pentru înregistrarea ultimului hit al lui Vali Vijelie, în vreme ce la Opera Naţională Bucureşti se strâng semnături pentru ca „străinii” Johan Kobborg şi Alina Cojocaru să nu mai intre în instituţie”, “Aştept momentul când sala Ateneului va fi închiriată pentru nunţi şi botezuri”, sunt câteva dintre reacţiile de pe Facebook după apariţia clipului manelistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel