Reacție dură a lui Pătraru, după ce a fost somat de CNA

Starea nației revine la TV
Starea nației revine la TV

Dragoș Pătraru a reacționat extrem de dur, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, joi, să someze public TVR 1, din cauza unor ediţii ale emisiunii "Starea Naţiei", în care el a spus că Ion Iliescu este un "criminal bătrân" şi "un bătrân activist", care "şi-a scăldat mâinile în sângele românilor".

În ediţia din 17 iunie a emisiunii "Starea Naţiei", Dragoş Pătraru a vorbit despre Ion Iliescu spunând: "(...) criminalul ăsta bătrân nu avea nevoie de engleză, că minerilor trebuia să mulţumească în româna lui de lemn, marcă înregistrată".

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Dragoș Pătraru a transmis că nu retrage nimic din ce a spus și speră ca Ion Iliescu "să plătească în viața asta pentru ceea ce a făcut". Jurnalistul le-a cerut însă scuze telespectatorilor care s-au simțit atinși nu de ideile exprimate de el, ci de duritatea limbajului.

Citește și: Pătraru către Iohannis: ”Vă rog eu, nu ne considerați idioți!”

"Da, exact așa am spus și nu retrag nimic. Ba sper, ca tot românul nespălat pe creier, ca Iliescu să plătească în viața asta pentru ceea ce a făcut. De asemenea, le prezint scuze telespectatorilor care s-au simțit atinși nu de ideile exprimate de mine, ci de duritatea limbajului, în cazul acesta. Asta îmi asum, că am folosit un limbaj contondent. Mă rog, la emisiunile din preajma mineriadelor, cu un an înainte, am apelat la cuvinte mult mai grele la adresa lui Iliescu, fără ca emisiunea să fie luată în discuție de CNA. Dar acum s-a găsit un cetățean responsabil să facă reclamații. Că au fost mai multe. A scris și la TVR, adică omul îl iubește sincer pe tac-su Ilici, ce să-i faci! Până nu pleacă pe cale naturală dintre noi ăștia de-au iubit tare comunismul n-avem șanse să ne facem bine. 

După somația asta, vor urma amenzile. Că de-aia s-a dat somație, înțelegeți? Ca de acum să pot fi amendat. Deci, s-o las mai moale, așa cum deja mi s-a transmis? Cine s-o fi supărat atât de tare? Oprea, Ponta, Iohannis, Alinuța, șobolanul de sub nasul domnului Dragnea? Sau toți și au dat drumul la treabă? 

Vorbim luni, la emisiune, pe subiect. Adică, somație, somație, dar să ne distrăm și noi un pic, nu? 
Nea Ioane, ești bine, bre? Mai stai pe-aici, da? Măcar să afli sentința în procesul ăla... Apropo, mai ai sânge pe mâini sau s-a dus?", a reacționat Dragoș Pătraru pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Răspunsuri savuroase oferite de Dragoș Pătraru la revenire - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel