Răzvan Mitroi a fost numit director editorial la Digi 24

razvan
razvan

Răzvan Mitroi, fost manager de proiect la Antena 3, a fost numit, astăzi, noul redactor-șef al viitorului post de știri al RCS&RDS, Digi 24.

Compania RCS&RDS va lansa în luna martie un post de știri care se va numi Digi 24. Conducerea editorială a televiziunii de știri va fi asigurată de Răzvan Mitroi, secondat de Valeria Dorneanu, fost redactor-șef al Mediafax.

Contactat de DeCe News, Răzvan Mitroi a declarat că ”Digi 24 este un proiect ambițios, care va fi deosebit comparativ cu cele aflate momentan pe piață”. ”Noul  post pentru care am fost desemnat constituie o provocare, iar experiența acumulată de-a lungul timpului îmi va permite să dezvolt o televiziune de știri performantă, împreună cu o echipă de profesioniști deja formată”, a conchis Răzvan Mitroi, noul redactor-șef al Digi 24.

Răzvan Mitroi, vine cu o bogată experiență acumulată în decursul anilor. EL a fost project manager la Antena 3 chiar de la lansarea stației de știri până în 2009, cu o pauză de un an în perioada 2005-2006 când a fost redactor-șef al ziarului Adevărul.

Din 2009, Răzvan Mitroi a ocupat funcția de project manager la Financiarul, cotidianul economic al trustului Intact, închis în august 2010.

Valeria Dorneanu a fost redactor-şef al agenţiei de ştiri Mediafax şi al agenţiei de ştiri NewsIn, iar în perioada 2004-2006 a deținut funcția de de consilier de stat pe probleme de politică internă la Departamentul pentru Relația cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă al Administrației Prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel