Răzvan Cuc: Ungaria se miră de ritmul constructorului român

Loredana Brumă / 20 aug 2019 / 22:40 Salveaza PDF Comentarii
Autostradă
Descriere foto: Autostradă

Răzvan Cuc a declarat la Realitatea Tv că firmele de construcţie româneşti se mişcă mult mai bine decât cele străine. Mai mult, ministrul Transporturilor a spus că vecinii din Ungaria se miră de ritmul constructorului român. 

Răzvan Cuc spune că firmele străine de construcţii care vin în România îşi aduc avocaţii şi caută tot felul de chichiţe în fiecare contract.

"Avem firme care construiesc în România foarte bine, cum sunt firmele româneşti, şi avem firme care au participat la licitaţie şi au câştigat anumite loturi şi care au venit în România. În loc să vină cu utilaje, au venit cu o armată de avocaţi care caută câte o chichiţă în fiecare contract şi contractează la firmele româneşti. 

Am început şi o campanie agresivă împotriva acelor constructori care nu plătesc firmele româneşti şi care nu construiesc în termenele actuale. Le-am cerut trei lucruri: să termine lucrarea din punct de vedere calitativ, în parametri optimi, să respecte termenul contractual şi să plătească subconstructorii români. 

Când ne uităm pe şantiere, vedem că sunt unele care evoluează mult mai repede, de exemplu pe autostrada Transilvania, acolo unde e un constructor român. Se miră şi vecinii noştri ungari în ce ritm alert merge constructorul român.

Ne uităm la centura Bacăului, unde iar e un antreprenor român. Iată că într-o perioadă de câteva luni avem un progres de peste 30 la sută. Românul lucrează", a spus Răzvan Cuc la Realitatea Tv. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27