Răzvan Cuc, mesaj de Ziua Aviaţiei: Veți avea întotdeauna respectul şi sprijinul meu!

Razvan Cuc
Razvan Cuc

"Sărbătorim astăzi, pe 20 iulie, ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, ocazie ce ne dă prilejul de a-i onora pe toți marii noștri pionieri ai aviației precum Aurel Vlaicu, Traian Vuia, Henri Coandă, Elie Carafoli, dar și un moment de mulțumire pentru toți cei care sunt parte a aviației din țara noastră", transmite Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

"Chiar dacă în fiecare zi, când suntem la bordul unei aeronave, le mulțumim pentru profesionalismul lor, 20 iulie este ocazia, din fiecare an, în care gândurile noastre de mulțumire se îndreaptă către ei: către piloții noștri pentru care doar cerul este limita, către însoțitorii de bord care au întotdeauna o vorbă bună pentru noi, către coordonatorii de la sol și către întreg personalul tehnic. 

Tot astăzi, onorăm sacrificiul eroilor români cei care, prin curaj și sacrificiu suprem, au devenit eroi ai misiunilor în care s-au implicat și care acum ne privesc din ceruri. Lor le datorăm recunoștința noastră și le vom păstra vie memoria.
Tuturor angajaților din structurile de aviație ale Ministerului Transporturilor le doresc ore line de zbor, cer senin si misiuni ușoare, care să le facă, în continuare, cinste.

Veți avea întotdeauna respectul si sprijinul meu! La multi ani, aviatorilor nostri! La multi ani, fortelor noastre aeriene!", transmite ministrul Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel