Război, ziua 6. Chirieac, după mutarea Rusiei: E Europa, pentru numele lui Dumnezeu!

„Totul depinde de Putin!”, a transmis, marți seară, analistul Bogdan Chirieac, în contextul războiului Rusia - Ucraina.

„Conform statisticii oficiale, sunt 18 la sută etnici ruși în Ucraina. Unii spun că sunt mai mulți. Știți bine că minoritatea română nu este recunoscută în Ucraina. Acolo ar trebui ca etnicii ruși din Ucraina să aibă cumva o altă atitudine față de invadatori, ori nu știm nimic despre lucrul acesta. E așa sau nu?”, a spus, marți seară, analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3 în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea.

„Sunt și tot felul de aberații. Am mari semne de întrebare față de sănătatea mintală a lui Vladimir Putin în acest moment”, a spus Bogdan Chirieac, moment în care a fost întrebat dacă are curaj să spună acest lucru: „Da!” „Mă apără domnul Ciuvică”, a spus Bogdan Chirieac.

Revenind la tonul serios, Bogdan Chirieac a spus că „mitul Armatei Roșii s-a spulberat!” Mai multe despre acest subiect, AICI!

„Când auzi sirena aia, în 2022, vrei să fugi de pe continent. E Europa, pentru numele lui Dumnezeu!”, a spus Bogdan Chirieac.

„Totul depinde de Putin! Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, la Geneva, astăzi, a cerut, nici mai mult, nici mai puțin, când au plecat toți din sală, ca țările să-și ia armele nucleare de pe continentul european, fiindcă ele constituie o amenințare la care Rusia e pe cale să răspundă - deci, el construiește terenul”, a spus Bogdan Chirieac.

Menționăm că ministrul rus de Externe, Seghei Lavrov, a spus, la Conferința ONU pentru dezarmare, că este timpul ca armele nucleare americane din Europa „să se întoarcă acasă”. Lavrov era așteptat să apară personal la Geneva, dar interdicțiile de călătorie l-au împiedicat să facă acest lucru. Astfel că, într-un mesaj, el a declarat că Rusia este pregătită să discute cu SUA despre stabilitatea strategică, dar a avertizat că Occidentul nu trebuie să aibă instituții sau muniție militare în țările fostei Uniuni Sovietice. De asemenea, el a părut să ofere o nouă justificare a invaziei Rusiei în Ucraina, prin aceea că se dorește a fi împiedicată Ucraina să dobândească arme nucleare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel