RĂZBOI în PNL pentru Zegrean. "Să stea acasă să-și mănânce pensia"

Augustin Zegrean/ Foto Agerpres
Augustin Zegrean/ Foto Agerpres

Vicepreședintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat duminică, la Antena 3, că Augustin Zegrean nu se va afla pe listele PNL la alegerile parlamentare.

"Eu cred că Augustin Zegrean nu o să fie niciodată pe listele PNL, eu vă garantez acest lucru, nu are cum să fie pe listele PNL. Nu există o asemenea intenție, nu știu de unde a apărut zvonul", a punctat Eugen Nicolăescu, șef al PNL, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

"Nu se va întâmpla așa ceva, vă garantez. Iar listele vor fi votate în BPN... Domnul Zegrean are o pensie foarte frumoasă din punctul meu de vedere, să stea acasă să și-o mănânce", a comentat Nicolăescu.

Alina Gorghiu are altă părere

Pe de altă parte, Alina Gorghiu a declarat sâmbătă că nu poate decide în ceea ce privește candidatura la Senat a fostului președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, deoarece acest atribut îl deține filiala PNL Bistrița-Năsăud, însă a apreciat că 'orice om cu expertiză este binevenit în partid'.

'În opinia mea, este o resursă care ar face față unei activități parlamentare pe care eu mi-o doresc eficientă, în viitorul mandat. Nu pot să decid ce va spune filiala (Bistrița-Năsăud, n.r,), dar n-o văd deloc ca o candidatură neinspirată', a spus Alina Gorghiu.

Copreședintele PNL a recunoscut că depunerea candidaturii de către Augustin Zegrean a fost o surpriză pentru ea, arătând, pe de altă parte, că este nevoie de o specializare a comisiilor parlamentare.

'Orice om cu expertiză este binevenit în PNL și cred că o îmbinare între oameni proaspeți, care n-au mai fost în Parlament, și oameni care au lucrat în instituții cum este Curtea Constituțională — unde a dobândit o experiență considerabilă, pot fi utili PNL. Ce ne lipsește acum este specializarea Parlamentului. Noi nu mai avem oameni specializați pe comisiile parlamentare. Dacă vă uitați acum în comisiile parlamentare o să descoperiți economiști în comisia de sănătate, ingineri în comisia juridică, medici la politică externă și tot așa', a arătat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel