RATB, Popești Leordeni. Problemă gravă în Popești Leordeni

În Popești Leordeni, una dintre cele mai importante probleme este transportul.

Ovidiu Ciutescu, unul dintre cei care şi-au cumpărat apartament într-unul din blocurile noi construite pe Drumul Fermei, le-a dat o veste importantă locuitorilor din Popești Leordeni. El a povestit ce a discutat cu Florin Preda, Administratorul Public din Popești-Leordeni, despre transportul în comun.

"Haideți să vorbim și despre transportul în comun, tot suntem în sfera "infrastructură rutieră". La acest capitol "se lucrează intens", spune reprezentantul primăriei Popești-Leordeni. Conform domniei sale, lucrurile sunt aproape rezolvate în ce privește introducerea unor linii ale RATB în oraș.

"Planul de mobilitate, întocmit de noi, vrea să găsească soluții care să ducă la un acord cu RATB, de extindere a liniilor de transport și în orașul nostru. Legătura cu Capitala se va face prin șoseaua Olteniței" Cine stă în calea realizării proiectului? "La nivelul Primăriei Generale a Capitalei nu a fost încă aprobat Bugetul pentru 2015. Imediat cum se va produce acest aspect, se va semna și protocolul în cauză" – pare convins Florin Preda", a scris Ovidiu Ciutacu pe blogul său.

"Investițiile în infrastructura rutieră. De ce mă interesează aspectul? Bănuiesc că tuturor "vă place" să circulați prin mocirla din prezent. Indiferent că aveți mașină, bicicletă sau picioarele din dotare, nămolul, bălțile, gropile, lipsa trotuarelor și a asfaltului (pus cu cap!) reprezintă de ceva timp pentru aproape 15 mii de oameni o problemă mai importantă decât plata ratei la bancă sau a utilităților", a mai notat Ovidiu Ciutescu. Întreaga postare poate fi citită aici.

Strada Drumul Fermei, unde din 2008 şi până în prezent s-au construit sute de blocuri de apartamente, se transformă după fiecare ploaie într-un lac imens. Mai mult, lacurile ascund mai multe capcane precum șanțuri adânci săpate pentru a trage cabluri dar care ulterior sunt acoperite numai cu pământ, dar şi gropi în asfalt din cauza camioanelor de mare tonaj. În plus, roţile camioanelor de pe şantier nu sunt spălate la ieşirea pe asfalt cum ar trebui, iar noroiul se depune în straturi pe strada ce nu dispune de guri de canalizare descoperite.

VEZI ȘI: Popești Leordeni, după ploaie. Imaginile groazei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel