Răsturnare de situație la PSD. Elena Cristian, la Realitatea Plus: Deja mult prea mult! N-am mai trăit așa ceva

PSD nu se mai opune anticipatelor, ba din contră, conform ultimelor declarații, de luni, liderii susțin că sunt pregătiți pentru ele.

Până astăzi strategia politică a PSD s-a axat pe respingerea în totalitate a alegerilor anticipate. Declarațiile de luni, de după ședința PSD, arată că strategia social-democraților dă semne că s-a schimbat. Despre acest lucru a vorbit Elena Cristian, redactor șef la DC Business, într-o emisiune la Realitatea Plus:

”Cunoaștem strategiile de comunicare. Cred că este mai degrabă o schimbare de mesaj pentru a ajunge la electorat într-un anume fel. A spune 'PSD nu se teme', 'PSD stă bine, 'PSD stă minunat', ceea ce, evident, nu este adevărat, și 'putem să mergem oricum ar fi', deși încercăm toate modalitățile posibile ca acest lucru să nu se întâmple. Trăim vremuri grele, noi jurnaliștii, să comentăm toată această nebunie politică și să încecăm să distingem între lucrurile pe care și le doresc politicienii și ceea ce afișează în spațiul public. Este deja mult prea mult. Parcă nu am mai trăit așa ceva, cel puțin în ultimii ani”, a spus Elena Cristian la Realitatea Plus, luni seara.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23