România TV: PMP a făcut pragul electoral

Răsturnare de situaţie cu scorul PMP la alegerile parlamentare.

România TV anunţă că, potrivit ultimelor situaţii, Partidul Mişcarea Populară ar fi atins pragul electoral de 5% necesar pentru intararea în Parlament.  Potrivit sursei citate, mai sunt de numărat voturile în câteva secții de votare, însă PMP pare să fi atins deja pragul de 5%. În plus, mai sunt de judecat contestaţiile făcute de către formaţiunea politică care vizează unele secţii în care nu s-a înregistrat niciun vot din partea PMP, deşii simpatizanţi ai formaţiunii ar fi spus că au votat acolo.

Reamintim că Eugen Tomac a demisionat de la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară, după rezultatul alegerilor parlamentare. 

"Am avut în această dimineaţă o şedinţă lungă cu colegii mei din PMP. Pentru că sunt conştient că cu toţii ne doream mai mult, cu toţii aşteptam un rezultat mult mai bun, am luat decizia de a-i informa pe colegii că îmi asum acest rezultat care ne nemulţumeşte. În politică trebuie să priveşti viaţa în ochi exact aşa cum este şi să îţi asumi. Prin urmare, pentru că îmi asum rezultatul, mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al PMP", a anunţat Eugen Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel