Răspunsul lui Djokovic după ce rușii i-au cerut să boicoteze Wimbledonul: „Un act foarte agresiv”

Facebook Novak Djokovic
Facebook Novak Djokovic

Liderul ierarhiei mondiale le-a răspuns oficialilor ruși care l-au îndemnat să boicoteze turneul Wimbledon, după ce organizatorii au decis interzicerea sportivilor de naționalitate rusă și bielorusă.

„Boicotarea Wimbledon este un act foarte agresiv și nu voi face asta. Există mai multe soluții care sunt mai bune decât asta și cred că ne putem concentra pe asta. După ce am vorbit cu jucătorii implicați în negocierile cu Wimbledon, se pare că nu există prea mult loc de schimbare.

Încerc să respect părerea fiecăruia în viață, chiar și pentru a vorbit de culoarea unei mingi de tenis - nu o sută de oameni vor spune că este galbenă, vor fi unii care vor spune că este verde. Dacă cineva îmi spune că este verde, nu mă voi certa cu acea persoană.

În calitate de copil al războiului, pot spune că oamenii obișnuiți suferă întotdeauna. Am avut o mulțime de războaie în Balcani, știu despre ce vorbesc. Nu pot susține decizia Wimbledon, pentru că sportivii nu sunt de vină. Când politica intervine în sport, de obicei nu iese bine”, a declarat Novak Djokovic, citat de express.co.uk.

Djokovic, reacție dură după interdicția jucătorilor ruși la Wimbledon: „E o nebunie”

Numărul unu mondial la tenis, Novak Djokovic, a declarat că decizia Wimbledon de a interzice jucătorii ruși și belarusi din cauza invaziei Ucrainei de către Moscova este „o nebunie”.

Wimbledon a anunțat miercuri că a interzis toți jucătorii ruși și belarusi de la campionatele din acest an din cauza invaziei, pe care Rusia o numește „operațiune specială”.

Grand Slam-ul pe iarbă este primul turneu de tenis care interzice concurenți individuali din cele două țări, ceea ce înseamnă că numărul doi mondial masculin, Daniil Medvedev, din Rusia, și jucătoarea Aryna Sabalenka, din Belarus, vor fi interziși de la turneul care va avea loc între 27 iunie-10 iulie.

„Voi condamna întotdeauna... (CITEȘTE CONTINUAREA AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel