Rareș Bogdan, presiune ”cum n-am făcut vreodată”. Mesaj direct către Iohannis

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

„Voi face presiune uriașă cum n-am făcut vreodată”, a declarat jurnalistul Rareș Bogdan, care a avut un mesaj direct pentru președintele Klaus Iohannis în cadrul emisiunii sale de la Realitatea TV.

„Voi face presiune uriașă cum n-am făcut vreodată, pentru ca vinovații să plătească. Avem zeci de ore de înregistrări, sute de mărturii, 28.000 de mesaje venite pe contul meu de Facebook în privat care au avut o audiență de 4,5 milioane de oameni", a spus Rareș Bogdan la începutul emisiunii „Jocuri de Putere" de miercuri seară.

Apel către ONU

„Nu mă opresc, cu riscul să aducem organisme internaționale aici, dacă Procuratura va refuza să meargă până la capăt. Oricum, împreună cu Oreste Teodorescu, venim cu un apel către dumneavoastră. E un apel pentru ca ONU să trimită o comisie în România, caz unic în ultimii 28 de ani, pentru a verifica gazele care au fost aruncate în Piața Victoriei", a declarat jurnalistul la Realitatea TV.

Mesaj direct către Iohannis

„Domnule președinte al României, dacă cedați, veți pierde", a zis Rareș Bogdan, adăugând: „Nu am înțeles încă de ce nu ați convocat CSAT (Consiliul Suprem de Apărare a Țării), nu înțeleg ce mai așteptați".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel