Răniți Colectiv. Concert la Buzău pentru ajutorarea lui Cătălin Ilniţchi

Cele mai cunoscute trupe pop-rock din Buzău, Blue Motors, Undercover şi Jasp Band vor concerta vineri seara pentru a-l ajuta financiar pe fotograful Cătălin Ilniţchi, rănit grav în incendiul din clubul Colectiv.

"Din dialogul purtat cu mama sa rezultă că tânărul internat într-o clinică din Israel se află într-o situaţie critică şi are nevoie urgentă de sprijin financiar, banii colectaţi în urma acestui concert urmând să fie donaţi integral familiei", a declarat pentru Agerpres Doru Constantinescu, unul din organizatori.

Potrivit sursei citate, cele trei trupe au apelat la singurul local autorizat din Buzău cu o capacitate de doar 150 de locuri. "Aproape toate locurile au fost rezervate, sperăm să strângem o sumă cât mai consistentă de bani de la donatori pentru că semnalele primite de la clinica din Israel din partea familiei nu sunt tocmai încurajatoare, Cătălin are grave probleme la plămâni şi căile respiratorii", a mai declarat sursa citată.

Fotograful buzoian Cătălin Ilniţchi, unul dintre supravieţuitorii incendiului din clubul Colectiv, se află în prezent internat la o clinică din Israel. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel