Raluca Turcan îi dă replica lui Vlad Voiculescu: O astfel de declarație trebuie însoțită de argumente, dacă există responsabilitate

Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a comentat acuzațiile lui Vlad Voiculescu, care, printre altele, a susținut că numărul oficial raportat de decese cauzate de Covid-19 nu este real. 

"Domnul Voiculescu a făcut declarații,  și în general s-au făcut multe declarații în ultimele zile, însă eu cred că această Coaliție trebuie să depășească acest moment. Să revină la normal pentru că oamenii așteaptă de la guvernanți să nu mai spună lucruri în spațiul public care se știu și care oarecum învrăjbesc populația, ci mai degrabă să acționeze și să îndrepte.

Eu cred că o astfel de declarație trebuie însoțită de argumente, dacă există responsabilitate pentru fiecare cuvânt pe care un om politic le face în spațiul public. Acestea nu sunt lucruri cu care să ne jucăm și în general, cred că aspecte care țin de viața și de moartea oamenilor ar trebui scoase din declarațiile publice. Cred că în momentul de față oamenii așteaptă acțiune. Cred cu tărie că această Coaliție poate merge mai departe.", a declarat Raluca Turcan la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Voiculescu, atacuri în rafală la Cîțu, în ziua ”bilanțului”: ”Un premier care-și bate joc”. L-a comparat cu Tudorel Toader

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel