Raed Arafat, surpriză neplăcută. "Îmi pare rău că nu pot acum"

Raed Arafat a avut o surpriză neplăcută când și-a accesat contul de Facebook.

Secretarul de stat s-a referit la jignirile care i-au fost aduse de unele persoane cu privire la operațiunea de căutare a pilotului dispărut zilele trecute.

"Astazi am intrat pentru prima data dupa mai mult timp pe contul meu de facebook si am vazut discutiile, parerile dar si jignirile aduse de catre unele persoane referitor la operatiunea de cautare a pilotului disparut.

Imi pare rau ca nu pot acum sa stau sa va raspund la fiecare comentariu, mai ales celor cu pareri sau propuneri de bun simt. Celor care propun unele masuri sau modalitati de cautare va spun ca nu a ramas ceva ce, impreuna cu expertii, am considerat ca trebuie facut si nu a fost facut. Nu am avut lipsa de resurse sau mijloace de interventie.

Totul se face in baza analizelor si informatiilor pe care le-am obtinut pe parcursul operatiunii pentru ca, din pacate, de la planorul disparut, cu exceptia ultimei pozitii detectate a telefonului, nu avem date deloc. La finalizarea operatiunilor de cautare o sa revin cu raspunsuri la unele comentarii, pana atunci, multumesc celor care au tinut sa raspunda "postacilor profesionisti" care au aparut pe contul meu!", a scris Raed Arafat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel