Raed Arafat pleacă din Ministerul Sănătății

raed_arafat
raed_arafat

Raed Arafat va pleca din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, pe care o ocupă în prezent, urmând să preia aceeaşi funcţie în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Mutarea are ca scop plasarea lui Arafat la conducerea Departamentul de intervenţii în situaţii de urgenţă, care va funcţiona la Interne, a transmis vicepremierul Liviu Dragnea, potrivit

Premierul Victor Ponta anunţase anterior că Departamentul de intervenţii în situaţii de urgenţă, care va funcţiona în cadrul Ministerului de Interne, va fi condus de către secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

"Departamentul va avea în coordonare Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General de Aviaţie, dar şi coordonarea operativă a ceea ce înseamnă ambulanţe, unităţile de primiri-urgenţe. Departamentul va fi sub conducerea unui secretar de stat şi, evident, astăzi cred că cel mai potrivit este domnul Arafat, pe care îl voi şi numi astăzi în funcţie", a declarat Victor Ponta.

Raed Arafat va ocupa în același timp funcția de vicepreşedinte al comitetului pentru situaţii de urgenţă, prezidat de vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel