Raed Arafat nu a vrut să vorbească cu o invitată de-ale lui Mihai Gâdea: Ne separă cunoștințele medicale

Raed Arafat, la Antena 3 / Captură A3
Raed Arafat, la Antena 3 / Captură A3

Raed Arafat a refuzat să între în dialog cu o invitată de-ale lui Mihai Gâdea, de la Antena 3.

Șeful DSU, Raed Arafat, a refuzat să poarte un dialog cu Rodica Boancă (AUR), în direct la Antena3.

Rodica Boancă l-a întrerupt pe Raed Arafat, într-o intervenție la Antena3, și i-a adresat o întrebare. Șeful DSU a răspuns imediat că nu vrea să discute cu senatoarea AUR 'pe aceste teme' pentru că știe foarte bine părerea dânsei. 

Arafat i-a spus apoi Rodicăi Boancă 'ne separă cunoștințele medicale' și l-a rugat pe moderatorul emisiunii, pe Mihai Gâdea, să adreseze întrebările, menționând că nu are de gând să participe la un dialog cu Rodica Boancă.

Ulterior, parlamentara AUR l-a rugat pe Mihai Gâdea să-i adreseze o întrebare lui Raed Arafat 'din partea ei'. 'Care este metoda prin care se declară varianta Delta, din moment ce Ministerul Sănătății a răspuns: Confirmarea identificării unei variante SARS-CoV-2 precum varianta Delta se face prin secvențiere, prin metode rezervate laboratoarelor specializate?', a întrebat Rodica Boancă.

Gâdea a adresat întrebarea: 'Au existat opinii că pe testele rapide varianta Delta nu ar fi detectabilă. Se vorbește că s-ar detecta doar pe tetele PCR. Care este informația oficială?', iar Raed Arafat a răspuns că: 'Secvențierea se face în laboratoarele care pot să facă secvențiere. Una e secvențierea, alta e testarea antigen sau PCR. Testarea antigen sau PCR spune că persoana e pozitivă, dar nu spune cu ce variantă. Se face prin sondaj secvențierea și ne arată care e varianta. Asta se face în laboratoare și nu are treabă cu testul de pozitivare.'

VEZI ȘI: Mircea Badea - Raed Arafat, replici. 'Nu aș vrea să se mai supere domnul Arafat pe mine. L-am enervat dățile trecute'

Un dialog pe tema vaccinului Covid-19 între Mircea Badea și Raed Arafat a avut loc, la finalul lunii august, la emisiunea 'Sinteza Zilei' de la Antena3, moderată de Mihai Gâdea. 

'Eu de obicei am răspunsuri, dar am și întrebări în cazul în care... Nu aș vrea să se mai supere domnul Arafat pe mine. L-am enervat dățile trecute. Nu-mi propun asta, dar îmi iese, nu știu cum fac.', a spus Mircea Badea înainte de a-i adresa întrebările șefului DSU. 

Dialogul dintre Mircea Badea și Raed Arafat 

Mircea Badea: Dumneavoastră sunteți vaccinat și vă duceți la restaurant. Acolo, mâncați. Dumneavoastră puteți să luați virusul și să-l transmiteți?

Raed Arafat: Mai puțin decât unul care este nevaccinat.

Mircea Badea: Dar mai mult decât unul care nu are virusul.

Raed Arafat: Asta normal. Dar totuși, mult mai puțin decât unul nevaccinat, din punct de vedere științific, dovedit. 

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel