Rădulescu contestă nulitatea tranzacției de la Nana. "E perfect legal"

Adrian Rădulescu susține că nu-i poate fi luat pământul Ioanei Băsescu, pentru că tranzacția este perfect legală și contractul nu poate fi anulat. 

"Cum e posibil să spui că anulezi nişte titluri care nu mai există?! În momentul când primeşti un titlu de proprietate şi ai făcut vânzarea terenului, titlul respectiv se anulează. Devine nul şi următorul document valabil este contractul de vânzare-cumpărare cu intabularea terenului. Deci, la ora asta, dacă vorbim de succesiunea terenurilor, cum au fost ele acolo, au avut titluri de proprietate, le-au vândut unei firme care a vândut mai departe. Ultimul document valabil este cel pe care îl are acum Ioana Băsescu şi care nu poate fi anulat pentru că a fost perfect legal", a spus Adrian Rădulescu, potrivit România Tv. 

Citește și: Noi dezvăluiri despre moșia lui Băsescu de la Nana

"Comisia se pronunţă înaintea justiţiei, că acolo s-au făcut ilegalităţi. Comisia de anchetă nu poate să constate dacă au fost sau nu ilegalităţi. Poate să spună că au fost nereguli. Dar când discutăm că printre neregulile constate acolo faptul că în lege scrie că de regulă terenul se retrocedează pe vechea proprietate, deci este de regulă, deci: este posibil sau nu este posibil. Mai departe, aceste terenuri care au fost retrocedate nu au fost retrocedate pe aceleaşi terenuri pentru că în urma retrocedării în localitatea respectivă, localitatea a mai cerut terenuri de la Agenţia Domeniilor Statului care se aflau pe domeniul localităţii", a mai spus Adrian Rădulescu, preşedintele organizaţiei Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel