Radu Tudor: Astea nu sunt apucături liberale, asta nu e democraţie

Radu Tudor
Radu Tudor

Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3, Radu Tudor, a răbufnit în direct la adresa liberalilor care au vorbit de la tribuna Parlamentului înainte de votul pentru moţiunea de cenzură. 

"Obsesia puşcăriei pentru adversarii politici, de care PNL nu vrea sau nu poate să scape, este degradantă. Pentru un partid istoric care îşi spune liberal şi care a avut de-a lungul istoriei sale foarte mulţi membri de vârf care au făcut puşcărie politică. Ori în anul de graţie 2019, tu să spui de la tribuna parlamentului unei ţări democratice, libere, că îţi doreşti ca adversarul tău politic să intre la închisoare, este o retorică profund defectă.

Te poţi lega de foarte multe aspecte ce ţin de mai multe sau mai puţine realizări ale acestui guvern. Să vii să spui că adversarul tău politic trebuie să meargă la puşcărie, când nu este treaba ta, ci a justiţiei, şi chiar tu pledezi de fiecare dată să nu mai existe amestec între politică şi justiţie, ce faci când vine moţiunea? Trimiţi la tribuna parlamentului, tu partid liberal, pe cineva care să spună că X şi Y trebuie să meargă la puşcărie? Aşa, pe comandă politică? Astea nu sunt apucături liberale, nu e democraţie", a explicat Radu Tudor. 

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, a transmis astăzi, de la tribuna Parlamentului, că cel puţin doi miniştri din cabinetul Dăncilă ar trebui să fie lângă Liviu Dragnea, la închisoare. 

"Sunteți guvernul incompetent şi nedemocrat al lui Liviu Dragnea. Un guvern care l-a servit și îl servește. Cel puțin doi miniștri ar trebui să fie lângă Liviu Dragnea acum", a declarat Turcan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel