Radu Tudor: Aceste mașini ar trebui confiscate, pe lângă amenda aplicată proprietarului / FOTO

Radu Tudor
Radu Tudor

Accesul autovehiculelor pe plajă este interzis.

„Aceste mașini ar trebui confiscate, pe lângă amenda aplicată proprietarului”, a transmis, luni dimineață, Radu Tudor pe contul său de Facebook, în contextul în care o persoană şi-a lăsat maşina pe plaja Modern.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară constant acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice și pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere și pietonale.

„Ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip. În urma verificărilor, conducătorul autovehiculului a fost sancționat cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002. Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare. În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, a transmis Primăria Constanța pe Facebook, unde au fost publicate și următoarele imagini:

Mesaje pe Facebook

Ulterior, au fost postate mai multe mesaje pe rețeaua de socializare, redăm câteva dintre ele:

Felicitări și la mai multe amenzi, nesimțirea e crasă în România!!

De ce nu vă gândiți și la un proiect de hotărâre locală, împreună cu poliția rutieră, de a anula, sau măcar de a suspenda permisul de conducere în cazurile de genul? Nu cred că nu ați avea tot sprijinul din partea poliției, apelor române, s.a.ș.m.d. Din punctul meu de vedere asta ar fi una dintre demersurile pe care le-ar face un primar care într-adevăr vrea o schimbare către bine pentru oraș, nu parcări cu plată chiar și în fața casei.

Trebuia amenda de 30.000 si permisul luat un an de zile... Sa vedeți atunci dacă se mai intra cu mașina pe plaja.. Plătești in 15 zile la jumate si ai scăpat bine mersi...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel