Radu Moraru: Pentru 100 de euro, oricine poate deveni mogul

radu-moraru-
radu-moraru-

După ce realizatorul emisiunii ”Nașul TV” s-a retras din proiectul 10 TV, Radu Moraru, se pregătește să lanseze postul ”Nașul TV”, apelând la subscripția publică de acțiuni. Prin vânzarea celor 20.000 de acțiuni scoase pe piață la un preț de 100 de euro/acțiune, Radu Morar speră a-i moguliza pe românii dornici a investi în mass-media, dar și a-i atrage să urmărească postul, după cum a declarat moderatorul în cadrul unui interviu acordat dailybusiness,ro.

”Eu cred că vom reuși să vindem cele 20.000 de acțiuni pe care le-am scos la vânzare. Prin subscripția publică, noi îi mogulizăm pe români. Nici Vîntu, nici Patriciu, nici Voiculescu nu au reușit asta. Dacă vindem cele 20.000 de acțiuni, 5 ani de zile nu avem nicio problemă cu finanțarea, chiar și în cazul în care agențiile de publicitate și firmele din România nu vor aloca niciun leu pentru publicitate. Această situație ar fi practic imposibilă, dar o luăm în calcul. Astăzi o televiziune are bani din mediul politic și al publicității.”, a afirmat Radu Moraru.

Despre  cum îi va atrage pe români să investească în postul său de televiziune, prezentatorul a declarat: “Sunt oameni interesaţi să investească în presă, pentru că, până acum, să ne uitam cine sunt mogulii de presă. Mulţi oameni de afaceri s-au ferit să le fie parteneri. Eu nu aş fi investit 1 leu în Realitatea lui Vîntu, de exemplu. Aici discutăm despre altceva. A fi asociat într-o televiziune, nu neapărat investitor, ci partener, adică să-ţi faci publicitate, înseamnă un câştig real pentru ambele părţi. Depinde cum faci afacerile, depinde ce oferi”.

Totodată, Radu Moraru s-a arătat optimist privind evoluția în viitor a postului său de televiziune, susținând că există ”foarte mulți oameni buni, liberi, și pe partea tehnică și editorială pe drumuri, care  nu acceptat prostituția care s-a petrecut în ultimii ani (în televiziuni - n.r.)”.

Citește și :

Televiziunea lui Radu Moraru, parte din strategia lui Băsescu de păstrare a Puterii

Grigore Cartianu și Cristian Țopescu în echipa lui Radu Moraru la Nașul TV

Acțiunile pentru Nașul TV au fost scoase la vânzare. Vezi la ce preț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel