Radu Mazăre: Îl felicit pe Băsescu. Vorbește cum o fac eu de zece ani

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a afirmat că a "savurat" ultimele declarații ale fostului președinte Traian Băsescu despre justiție, felicitându-l pentru că a preluat discursul folosit de edil în ultimii zece ani.

Radu Mazăre a ajuns miercuri la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, acolo unde se judecă contestația DNA la decizia instanței de a-l judeca în stare de libertate pe primarul Constanței.

"DNA mă controlează și mă verifică din februarie 2005 la această modalitate. Am văzut declarațiile lui Băsescu pe care nu pot să spun că nu le-am savurat. Vorbea cum vorbesc eu de 10 ani. Îl felicit! Spune că ne bagă pe la beciuri și asteapta să spunem ce vor procurorii. (...) L-am vazut pe onor Băse că a trecut pe partea astalaltă, că începe să îi spună sistemului pe nume", a declarat Radu Măzare.

Avocatul Elenei Udrea: Băsescu, audiat la DNA în dosarul "Gala Bute"

Marți seară, într-o intervenție telefonică la B1 Tv, Traian Băsescu a denunţat o "guantanamizare" a României, pentru că procurorii ţin acuzaţii "la beci" până când spun ce a spus denunţătorul, o practică similară cu cea de la Guantanamo, unde suspecţii de terorism erau ţinuţi prizonieri "până ce spuneau ce voiau să audă ofiţerii CIA". "De prea multe ori parchetele apelează la ideea 'te bag la beci până spui ce a spus delatorul', (...) şi vă dau cazul Elenei Udrea", a spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel