Pune orez în colțurile casei: trucul genial care îți va schimba viața

Pune orez în colțurile casei, trucul genial care îți va schimbă viața. Sursa foto: freepik.com
Pune orez în colțurile casei, trucul genial care îți va schimbă viața. Sursa foto: freepik.com

Orezul este un aliment excelent, folosit în bucătăria tuturor popoarelor.

Dar, deși este consumat în întreaga lume și adesea folosit în alte scopuri în casă, inclusiv ca odorizant sau absorbant de umiditate, mulți nu știu că această cereală are și o putere energetică imensă.

Asiaticii știu ceva despre asta: orezul este omniprezent în viața lor de zi cu zi. Mai mult decât atât, conform filozofiei chinezești Feng Shui, orezul este un simbol al norocului și al prosperității.

Plantele care nu pot fi păstrate acasă: îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele

Vrei să profiți de proprietățile „magice” ale orezului? Descoperă cum să atragi vibrațiile bune și să atragi norocul de partea ta datorită acestei practici ancestrale.

 

Cum să atragi norocul și prosperitatea cu orez alb?

Cu siguranță ai în jurul tău oameni superstițioși, care folosesc tot felul de remedii pentru a atrage vibrațiile bune și a alunga energiile negative din interior. Disciplina Feng Shui oferă anumite „talismane” pentru a promova norocul și abundența.

Pune boabe de orez în mai multe colțuri ale casei. Experții Feng Shui recomandă să pui orez în diferite zone ale casei cel puțin o dată pe lună, pentru a te bucura de patru săptămâni prospere. Astfel, prin  așezarea unui pumn mic de orez în diverse colțuri ale  casei, vei atrage belșug și noroc în viața ta. Acest truc va funcționa mai bine dacă vei avea grijă să elimini energiile negative.

Șapte alimente te ajută să slăbești. Află cum să-ți diversifici dieta

În cultura asiatică, orezul este un adevărat simbol al abundenței, protecției, norocului, bogăției și chiar al fertilității. Întrucât atrage energiile pozitive, poate fi astfel considerat un talisman norocos.  Iată 3 moduri de a-l folosi pentru a atrage norocul în viața de zi cu zi.

Apa de orez. De obicei, apa în care a fiert orezul ajunge în chiuvetă. Și asta e păcat! Nu-ți poți  imagina cât este de bogată în vitamine și minerale. Este o adevărată sursă de nutrienți, care sunt  deosebit de utile pentru  sănătatea părului sau pentru promovarea creșterii plantelor din casă.

Dar asta nu este tot. În loc să arunci apa, o poți folosi și pentru a curăța podelele casei. În primul rând, casa ta va fi curată. 

Dieta indiană are multe beneficii pentru sănătate. Ce alimente trebuie să consumi

În al doilea rând, conform unor credințe, apa în care a fiert orezul  va atrage bani și prosperitate. Dar, nu uita, șterge podeaua din interior spre exterior, pentru a alunga energiile negative din casă.

Orez și monede. Pentru a-ți majora capitalul financiar și a atrage bani, pune boabe de orez uscat într-un borcan de sticlă amestecat cu șapte monede (valoarea nu contează). Apoi, plasează acest bol la intrarea în casă. Pentru a permite energiei să curgă mai bine, nu uita să reînnoiești orezul.

Farfurie cu orez. O altă modalitate populară de a atrage prosperitatea și norocul este să așezi pur și simplu o farfurie mică cu niște orez alb în centrul mesei. Fă cât mai des acest lucru pentru a atrage de partea ta norocul și pentru a păstra vibrațiile bune în casă.

Arde o crenguță de rozmarin în casă și vezi ce se întâmplă în zece minute

La fel ca orezul, adepții filozofiei Feng Shui spun că și plantele aduc noroc, prosperitate și protecție în viața oamenilor care trăiesc cu ele. În general, plantele sunt o opțiune bună pentru a aduce energie pozitivă în casă. Dar atenție, nu toate funcționează la fel. Potrivit Feng Shui, este mai bine să eviți plantele cu frunze ascuțite, deoarece sunt mai agresive decât cele cu frunze rotunde.

Atenție și la florile uscate: chinezii consideră că reprezinta un simbolism morbid. Pentru a evita orice semn rău, nu uita să le arunci imediat ce încep să se usuce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel