PSD, plângere penală împotriva premierului Ludovic Orban. Sorin Grindeanu: Este revoltător!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Social-democrații au depus plângere penală împotriva premierului Ludovic Orban și consilierului de stat Virgil Guran pentru că au continuat campania electorală sâmbătă, deși legea interzicea acest lucru, anunță prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

„Este revoltător modul în care premierul Ludovic Orban și miniștrii PNL se cred deasupra legii, se cred stăpânii României. În plină stare de urgență au impus reguli tuturor românilor, dar ei sunt primii care le-au încălcat. PSD a depus plângere penală atât împotriva premierului Ludovic Orban, cât și a consilierului de stat Virgil Guran pentru continuarea campaniei electorale și ieri (sâmbătă - n.r.), la Dâmbovița, deși legea interzice clar acest lucru”, anunță prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, conform Mediafax. 

El mai apreciază că „modelul Orban” a fost preluat și de ministrul de Interne, Marcel Vela.

„Deși este candidat, nu s-a sfiit ieri să țină conferința de presă la sediul MAI. Vela e candidat. El estre suspendat din comisia de organizare a alegerilor. Cu toate acestea, a ținut o conferință de presă”, afirmă Grindeanu.

Social-democratul l-a criticat și pe candidatul PNL la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, Adrian Moraru, despre care spune că are „aceeași atitudine de grof”: „Coada nu era pentru el, ci doar pentru cetățenii de rând”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel