EXCLUSIV  PSD, eliberat. Mișcare cu final câștigător pentru partid prin Rafila și Ciolacu / video

Ciolacu
Ciolacu

PSD a făcut un lucru bun prin Marcel Ciolacu.

Aceasta este părerea sociologului Alfred Bulai care, în cadrul emisiunii „Nod în papură” de la DC News, a spus că „Marcel Ciolacu nu rupe ecranul, dar aducerea sa în fruntea PSD nu a fost un lucru rău pentru partid, în sensul în care el nu atrage atâta ură”.

De asemenea, Alfred Bulai a zis că, din actualul Guvern, Alexandru Rafila este cel mai bun.

„PSD a făcut un lucru mare. Marcel Ciolacu nu rupe ecranul, dar aducerea sa în fruntea PSD nu a fost un lucru rău pentru partid, în sensul în care el nu atrage atâta ură. Nici nu este genul care să sfideze. Marcel Ciolacu a tot susținut că nu vrea să candideze la prezidențiale, deci nu prea își sperie colegii. Nici ca persoană așa, în general, nu sperie.

Pe de altă parte, ceilalți lideri sunt lideri care au învățat un anumit gen de exercițiu al umilinței. PSD are un mare avantaj în Alexandru Rafila care are o imagine bună. Este singurul care pare că știe despre ce este vorba, de exemplu a reușit să ajungă cu testarea la o cotă uriașă față de perioada din vara trecută când practic erau și interese mai mari, că lumea voia să plece prin străinătate.

Alexandru Rafila este mult mai luminat decât alții. Foștii miniștrii ai Sănătății de la USR / PNL - Vlad Voiculescu și alții - au gafat lamentabil la nivel de imagine. Nu discut competența lor profesională, dar la nivel de imagine au avut niște replici care au deranjat. Acest lucru contează imens. Din acest punct de vedere, PSD are o situație mai bună decât în trecut, dar problema, și la ei, este aceeași: sunt la început de guvernare, au un cec în alb, dar ceea ce urmează în România nu este vesel, oricât cât ar vrea ei s ăfie”, a zis Alfred Bulai, în cadrul emisiunii „Nod în papură”, de la DC News.

VEZI ȘI: Bulai: Șoșoacă e disperată, Simion încearcă. Vâlcu: Dar nu reușește - video exclusiv

Sociologul Alfred Bulai a vorbit, în cadrul emisiunii Nod în Papură de la DC News, despre cea mai tare armă politică. În cazul AUR, aceasta lipsește.

„George Simion, când și când, are glume, dacă te uiți la discursul său. Încearcă să fie un pic mai cumpătat”, a spus sociologul Alfred Bulai, la care Val Vâlcu a adăugat: „Dar nu reușește”.

„L-am văzut în anumite emisiuni în care nu era atât de disperat. Diana Șoșoacă este disperată, deși are niște gesturi care pot fi considerate niște glume acide, însă pe acolo există unii care au un gen de teribilism în declarații și un gen de comportament care e departe de simțul umorului, dar o parte din ei depășesc măsura - false elite etc. Sunt multe probleme, din acest punct de vedere. Dar cumva au câștigat cu această formulă dură”, a spus Alfred Bulai.

„Nu poți să o duci așa încă trei-patru ani”, a completat jurnalistul Val Vâlcu.

„Da, este foarte greu, cea mai bună dovadă este USR care a intrat în politicĂ, prin ușa din lateral, la fel ca AUR: tot cu vuvuzele, Vociferând, încălcând regulile. Erau la fel de recalcitranți ca cei de la AUR”, a zis profesorul Alfred Bulai la emisiunea „Nod în papură”, de la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel