PSD, anunț. Candidatul pentru funcția de primar...

SIGLĂ PSD
SIGLĂ PSD

PSD a anunţat oficial, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, acesta fiind viceprimarul PSD în funcţie, Cristian Niculae.

În prezent funcţia de primar este deţinută de social-democratul Ovidiu Creţu, aflat la al treilea mandat. La conferinţa de presă au fost prezenţi atât primarul şi viceprimarul Bistriţei, cât şi preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, preşedintele executiv al filialei, Nicolae Moldovan, şi secretarul executiv Romeo Florian. Candidatul PSD pentru alegerile locale de anul viitor, Cristian Niculae, a declarat că este pregătit pentru această responsabilitate.

"Îmi doresc ca împreună cu primarul Ovidiu Creţu să finalizăm proiectele începute şi aflate în derulare de către Primăria Bistriţa, în cel mai bun mod posibil. Bistriţenii sunt oameni care ştiu ce vor, ştiu că există loc de mai bine, în administraţie nu se termină munca. Sunt convins că, prin proiectele de 100 milioane de euro pe care le vom implementa în perioada următoare în Bistriţa, aceste proiecte vor dezvolta, vor moderniza şi înfrumuseţa oraşul şi vor face viaţa oamenilor mai bună. Vreau să îmi exprim clar intenţia de a candida la funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Ştiu ce am de făcut, ştiu ce este de făcut şi am toată disponibilitatea de a munci şi de a mă lupta pentru dezvoltarea oraşului nostru", a spus Niculae.

"Am toată încrederea"

Primarul în funcţie al Bistriţei, Ovidiu Creţu, a precizat că acesta va fi finalul carierei sale politice şi că nu îşi doreşte altă funcţie administrativă după terminarea mandatului, luând însă în calcul să candideze pe lista de consilieri municipali a PSD. La rândul său, liderul PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a vorbit despre un schimb de generaţii la nivelul organizaţiei municipale a partidului.

"Am toată încrederea că viceprimarul Cristian Niculae are capacitatea de a continua proiectele care sunt în derulare şi sper să vină în faţa cetăţenilor municipiului cu o nouă viziune, pentru o nouă etapă de dezvoltare a municipiului Bistriţa. Suntem pregătiţi, avem capacitatea şi am demonstrat că putem să facem astfel de lucruri şi avem cei mai buni specialişti pentru a putea continua dezvoltarea Bistriţei. Este un schimb de generaţii în organizaţia municipală, va fi un schimb de generaţii şi în echipa de consilieri şi sunt convins că vom avea foarte multe surprize plăcute şi în ceea ce priveşte componenţa viitoare a echipei de consilieri", a spus Moldovan.

Radu Moldovan, întrebat dacă îşi doreşte un al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a răspuns că ia în calcul o astfel de candidatură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel