PSD: Iohannis continuă să facă rău românilor, fără nici o ezitare

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Werner Klaus Iohannis continuă să facă rău românilor, fără nici o ezitare, este mesajul reprezentanților PSD Sibiu, în ceea ce privește blocarea bugetului național. 

”România are nevoie de bani pentru a plăti salarii şi pensii şi pentru a finanţa investiţiile atât de necesare, iar Guvernul României a alocat aceşti bani conform unui buget votat de Parlamentul României. Toţi aceşti bani au fost însă blocaţi de Werner Iohannis care a atacat la Curtea Constituţională proiectul de Lege a Bugetului. Lui Iohannis nu-i pasă de interesele românilor, mai ales atunci când trebuie să-şi urmărească interesul personal. Nici măcar nu contează pentru acest om că va pierde în faţa judecătorilor CCR pentru că nu are nicio bază legală în acest demers, singurul scop fiind sabotarea Guvernului PSD. Iohannis reuşeşte prin această acţiune josnică să amâne mărirea salariilor şi pensiilor, măririle alocaţiilor copiilor şi să blocheze investiţiile. Totul a fost plănuit doar în scop electoral propriu”, se arată într-un comunicat de presă al reprezentanților PSD Sibiu. 

Votul pentru buget

De asemenea, aceștia s-au arătat nemulțumiți și de votul pentru bugetul României, de acum două săptămâni. 

”În acelaşi mod s-au comportat şi parlamentarii PNL Sibiu la votul pentru bugetul României de acum două săptămâni. PNL Sibiu, partidul pe care Iohannis l-a folosit pe post de vehicul pentru a se cocoţa pe scaunul de la Cotroceni, a făcut de asemenea un joc grobian în Parlamentul României. Liberalii din Sibiu au mimat că i-ar interesa bunăstarea sibienilor prin fel de fel de amendamente la buget, pe care le-au propus în comisii, după care, în plenul Parlamentului, au votat împotriva bugetului, deci chiar împotriva amendamentelor depuse de ei. Cu alte cuvinte, la PNL demagogia şi ipocrizia sunt la ele acasă”, susțin reprezentanții PSD Sibiu. 

Vezi și: 

ANAF va fi descentralizat. Legea iniţiată UDMR a fost votată

Victorie pentru Kovesi. Pleșoianu: Este un eșec în plan uman al Uniunii Europene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel